Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВД-р Вера Ахундова от сдружение Ние, гражданите говори

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВД-р Вера Ахундова от сдружение Ние, гражданите говори
Коментари Харесай

Вера Ахундова: КТБ беше пробната фигура, която упражниха за кражба. Пеевски не е върнал 450 млн. кредити

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Д-р Вера Ахундова от съдружие " Ние, жителите " приказва в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " за сигналите, подадени от нейната организация към Съединени американски щати, което, по думите й, е довело до глобите от Държавния апартамент там към родни предприемачи.

Ето какво описа тя в ефира:

" Сигналите са подадени още преди четири години. Благодарение на нашата активност се случи това от американска страна. Ние имахме 45 сигнала до основния прокурор на България, само че на нито един от тях не беше обърнато внимание, бяха отхвърлени. Тогава взехме решение да се обърнем към американските управляващи по световния закон " Магнитски ". Още повече, че имаме 93-ма много дейни членове в Щатите, които са доста потърпевши. Това беше единият мотив. Вторият мотив беше, че всички наши водещи членове към този момент бяха подложени след първите сигнали на избран тип принуда. Имаше закани, аз бях викана в профилирана прокуратура като задачата не беше да дам някаква информация за КТБ, тъй като нито съм работила там, нито познавам кухнята, а по-скоро беше значим въпроса дали Цветан Василев финансира нашата организация. Сметки на наши компании, фамилни и така нататък са блокирани до 21 декември 2100 година Но тези дейности бяха пренесени върху други наши дейни членове, а световния закон " Магнитски " подсигурява първо отбрана при фрапантно нарушение на цивилен права. Затова направихме първата апликация 2017 година Тя беше много обща. След това последва смяна на закона " Магнитски " и промени в условията, и ни помолиха да допълним тази тъжба. Допълнихме я 2019 година и по тази причина не сме писали, не сме коментирали, тъй като практиката ни сподели, че когато разясняваме някакви стъпки, които ни предстоят, постоянно се намесва някой.



Тези документи са подадени в министерството на финансите на Съединени американски щати, до министъра на правораздаването на Съединени американски щати и до външното им министерство. По мейл става всичко. За да стартираме жалбата би трябвало да се потвърдят изрично няколко неща - първо, че има фрапантно нарушаване на цивилен права. Второ, че лицето, против което е жалбата, е на висок пост и има съгласуваност с политически лица, тъй като ние приказваме за корупция. Затова сега имаме отговор единствено на половината въпроси.

Самото досие на случая включва с изключение на жалбата, още два доста съществени момента. В държавния департамент потърсиха българо-руска връзка. Доказва се директна връзка на съветски ползи и подадената им ръка или помощ от българското държавното управление. Тук става дума за три канала. Участието на Ви Ти Би в поемането на надзор над каналите, основани още през комунизма за рога, за опиати и цигари, през Булгартабак. Втората връзка е през " Виваком " - надзор върху 850 радиоразпръскващи станции в България, които покриват напълно Югоизточна Европа, Мала Азия и други. И третото е да се опита да се поеме надзор върху военно-промишления комплекс. Затова " Дунарит " беше нападнат от Пеевски и така нататък Тази информация изтече в " Панамалийкс ". " Дунарит " беше главната пионка в играта, защото обезпечава суровината за произвеждане на всичките 32 военно-промишлени завода. Това е втората част на жалбата. Третата касае всичките загуби, породени на български и задгранични жители. Моите членове са 7800 души. Те са ограбени тотално, а 259 000 са жертва, тъй като са получили късно парите, не са съумели да си платят здравни услуги или други неща.

Така че ние потвърждаваме голямата кражба, която е осъществена на публичен и частен запас благодарение на държавните институции, най-много с поддръжката на основния прокурор, тогава Цацаров. Несъмнено " Виваком " не може да се продаде без присъединяване и знанието на Бойко Борисов, подариха я за 100 милиона евро, а след това бе препродадена за 1,2 милиарда евро. Става дума за печатници, фабрики и така нататък Всичко това е потвърдено в нашата бяла книга, в която са разказани всички вреди, нанесени от Делян Пеевски. Всичките му компании са с заеми в КТБ невърнати. От 450 милиона лв. нито стотинка не е върната на КТБ. КТБ беше пробната фигура, която упражниха за кражба.

Божков се среща с един водач и един подлидер. Политически водач е единствено Бойко Борисов ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР